Tuinonderhoud Voorburg
Voorburg

Tuinonderhoud in de buurt van Voorburg om zorgeloos te kunnen genieten van uw tuin

Bent u de trotse eigenaar van een prachtige tuin? Wilt u deze mooi houden? Maar heeft u zelf geen tijd, zin of kennis om uw tuin vakkundig te onderhouden? Voor tuinonderhoud in de buurt van Voorburg is Bischof Landscaping uw aangewezen partner. Bischof Landscaping is een hoveniersbedrijf met passie voor tuinen en specialisme op het gebied van tuinonderhoud in de buurt van Voorburg. Wij nemen graag uitgebreid de tijd voor u, nemen het werk uit handen en streven naar het beste eindresultaat. Wanneer wij tuinonderhoud in de buurt van Voorburg voor u mogen verzorgen komen wij graag bij u langs om uw wensen te bespreken. Wat is de functie van uw tuin? Wat is uw smaak? Hoe wilt u dat wij het tuinonderhoud in de buurt van Voorburg uitvoeren? Alles wordt uitvoering besproken. Met tuinonderhoud in de buurt van Voorburg verzorgt door ons team kunt u altijd zorgeloos genieten van uw tuin.

Waarom tuinonderhoud door Bischof Landscaping?

Het aanleggen van een nieuwe tuin is een dure investering. Om deze gedane investering daadwerkelijk in stand te houden is tuinonderhoud in de buurt van Voorburg van belang. Een tuin gaat zich namelijk in de loop der tijd ontwikkelen. Alles groeit en bloeit uitbundig. Dit moet uiteraard zo blijven maar er verzorgd en netjes uitzien. Geen wilde takken, onkruid, geel gras of te grote bomen en struiken? Het vakkundig en regelmatig snoeien van alle bomen, heesters en vaste planten in de juiste maanden van het jaar. Genoeg water geven, bemesting en af en toe wat extra aandacht voor het gazon. Dit verstaan wij o.a. onder vakkundig tuinonderhoud in de buurt van Voorburg.

Kennis van tuinonderhoud

Tuinonderhoud in de buurt van Voorburg vraagt kennis van zaken en begeleiding. Het team van Bischof Landscaping onder leiding van Peter Bischof heeft al jarenlange ervaring en weet als geen ander hoe tuinonderhoud in de buurt van Voorburg uitgevoerd moet worden. Peter doorliep de middelbare tuinbouwschool in Boskoop en volgde diverse malen stages in het tuinenland bij uitstek, Engeland. In 1990 startte Peter zijn hoveniersbedrijf en dat is inmiddels uitgegroeid tot een hoveniersbedrijf met meerdere medewerkers, die ieder hun eigen specialiteit en vakkennis hebben. Naast tuinonderhoud in de buurt van Voorburg kunnen we passende tips geven.

Genieten van uw tuin en tuinonderhoud in de buurt van Voorburg uitbesteden? Neem contact op met Bischof Landscaping. Wij zijn u graag van dienst met:

  • Onderhoud
  • Aanleg
  • Advies
  • Ontwerp

Neem contact op

Bischof Landscaping logo
Bischof Landscaping

Stel uw vraag

Tuinonderhoud | Voorburg

Bischof Landscaping


Gravin van Viandenlaan 14
2263 TJ Leidschendam

Mob.: 06 - 53 49 03 03

E-mail: info@bischof.nl

Advies van Bischof Landscaping
Copyright Bischof Landscaping 2024 | Sitemap | Privacyverklaring | Cookieverklaring