Al 30 jaar uw hovenier!

Hovenier Den Haag
Den Haag

Hovenier in de buurt van Den Haag nodig? Het team van Bischof staat voor u klaar

Wilt u altijd kunnen genieten van een heerlijke, goed verzorgde en onderhouden tuin? Zelf geen tijd, zin, kennis of middelen om onderhoud aan uw tuin in de buurt van Den Haag uit te kunnen voeren? Zoekt u daarom een ervaren hovenier in de buurt van Den Haag? Om deze wensen te kunnen realiseren moet u beslist bij dé hovenier van Den Haag en omgeving zijn. Bischof is al vele jaren een gespecialiseerde hovenier dat voor vele klanten in Den Haag en omgeving tuinaanleg, onderhoud en renovatie verzorgd. Vanuit onze vestiging in de buurt van Den Haag leidt hovenier Peter Bischof een inmiddels succesvol en bekend hoveniersbedrijf. Dit hoveniersbedrijf is al sinds 1990 actief als hovenier voor klanten in Den Haag en omgeving. Wij beschikken inmiddels over een team vakkundige hoveniers die allemaal hun eigen specialiteiten en vakkennis hebben. Hierdoor kunnen wij alle facetten binnen het hoveniersvak uitvoeren. Onze klantenkring is opgebouwd door mond-tot-mond reclame en ons werkgebied is niet alleen in de regio Haaglanden maar ook ver daarbuiten. Wilt u weten wat wij allemaal voor u kunnen betekenen op het gebied van tuinen? Maak een afspraak met onze hovenier in de buurt van Den Haag. Wij laten uw tuin graag stralen.

Hovenier voor tuinontwerp

Een prachtige tuin realiseren begint altijd met een passend tuinontwerp gemaakt door onze hovenier in de buurt van Den Haag. Om een tuin naar wens te kunnen ontwerpen nodigt onze hovenier u altijd eerst uit voor een oriënterend gesprek in de buurt van Den Haag. Tijdens een persoonlijk gesprek worden uw wensen uitvoerig besproken met onze hovenier in de buurt van Den Haag zodat wij dit kunnen uitwerken in een passend plan. Ook komen wij langs om uw tuin te bekijken en op te meten. Een ontwerp bevat namelijk kenmerken van uw wensen en ruimtelijke mogelijkheden. Hierbij letten wij op:

  • De plaats
  • De woning
  • De oppervlakte
  • Het terrein
  • De ligging
  • Het budget
  • Uw wensen

Nadat uw wensen en de tuin besproken zijn kan onze hovenier in de buurt van Den Haag aan de slag met het uitwerken van het ontwerp. Indien u het eens bent met het ontwerp kunnen we verder met het maken van de offerte. Alle kosten worden uitvoerig besproken in de offerte zodat u niet voor onaangename verassingen komt te staan.

Hovenier voor tuinaanleg

Na het ontwerp kan onze hovenier met zijn team tuinaanleg verzorgen in Den Haag en omgeving. Wij bespreken altijd uitvoerig hoe wij te werk gaan en nemen de planning met u door. Uw wensen worden vertaald in een prachtige tuin waarbij gebruik gemaakt wordt van kwalitatief hoogwaardige materialen. Hovenier Bischof in de buurt van Den Haag wilt dat u immers optimaal kunt genieten van uw tuin. Wij leveren de tuin pas op als zowel u als wij tevreden zijn. Hovenier Bischof in de buurt van Den Haag zet graag liefde en passie voor tuinen in om uw droomtuin te realiseren. 

Neem contact op

 logo

Stel uw vraag

Hovenier | Den Haag

Bischof Landscaping


Gravin van Viandenlaan 14
2263 TJ Leidschendam

Mob.: 06 - 53 49 03 03

E-mail: info@bischof.nl

Advies van Bischof Landscaping
Copyright Bischof Landscaping 2023 | Sitemap | Privacyverklaring | Cookieverklaring