Al 30 jaar uw hovenier!

Ontwerp en Aanleg

Ontwerp en Aanleg

Uw tuin is een verlengstuk van uw huis. Een mooie tuin verhoogt het woongenot en ook de verkoopwaarde van een huis wordt positief beïnvloed door een goed aangelegde en onderhouden tuin. Maar een tuin biedt nog meer, het is een stukje natuur bij huis. Een stukje natuur waar je zorgvuldig mee moet omgaan. Daarom gaan wij, wanneer u ons wilt inschakelen, niet zomaar aan de slag. Wij willen dan eerst graag met u praten, want hoe u zich de tuin voorstelt en hoeveel tijd u zelf aan het onderhoud kunt en wilt besteden zijn belangrijke factoren die mede de aanleg bepalen.

Er wordt ter plekke een schets/ontwerp gemaakt waarbij behalve de genoemde punten ook de al aanwezige planten een rol spelen. Een mooie boom bijvoorbeeld die wat weggedrukt staat in de tuin, kan de spil worden in het nieuwe ontwerp. Worden we het eens, dan maken we gedegen afspraken, zodat u precies weet wat er gaat gebeuren, wat het gaat kosten,
 
wanneer we gaan beginnen.... en wanneer we denken klaar te zijn. Niets is immers irritanter dan dat het karwei halverwege blijft liggen!
 
We maken uw tuin achter elkaar af en tenslotte krijgt u van ons nog nuttige adviezen over het onderhoud. Wilt of kunt u uw tuin niet zelf verzorgen, dan kunt u het onderhoud uiteraard ook aan ons overlaten.
 
 Ontwerp    
 logo

Bischof Landscaping


Gravin van Viandenlaan 14
2263 TJ Leidschendam

Mob.: 06 - 53 49 03 03

E-mail: info@bischof.nl

Advies van Bischof Landscaping
Copyright Bischof Landscaping 2024 | Sitemap | Privacyverklaring | Cookieverklaring